završni rad
Kontrola kvalitete pruženih usluga u turizmu putem informacijsko komunikacijskih tehnologija

Ivić, Slaven
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek
Zavod za zajedničke predmete
Katedra za matematiku, fiziku i strojarstvo

Citirajte ovaj rad

Ivić, S. (2017). Kontrola kvalitete pruženih usluga u turizmu putem informacijsko komunikacijskih tehnologija (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:974828

Ivić, Slaven. "Kontrola kvalitete pruženih usluga u turizmu putem informacijsko komunikacijskih tehnologija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:974828

Ivić, Slaven. "Kontrola kvalitete pruženih usluga u turizmu putem informacijsko komunikacijskih tehnologija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:974828

Ivić, S. (2017). 'Kontrola kvalitete pruženih usluga u turizmu putem informacijsko komunikacijskih tehnologija', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, citirano: 28.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:974828

Ivić S. Kontrola kvalitete pruženih usluga u turizmu putem informacijsko komunikacijskih tehnologija [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek; 2017 [pristupljeno 28.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:974828

S. Ivić, "Kontrola kvalitete pruženih usluga u turizmu putem informacijsko komunikacijskih tehnologija", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:974828

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.