diplomski rad
Optimiziranje web sadržaja u svrhu povećanja vidljivosti

Hampovčan, Marko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek
Zavod za programsko inženjerstvo
Katedra za vizualno računarstvo

Citirajte ovaj rad

Hampovčan, M. (2020). Optimiziranje web sadržaja u svrhu povećanja vidljivosti (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:780217

Hampovčan, Marko. "Optimiziranje web sadržaja u svrhu povećanja vidljivosti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:780217

Hampovčan, Marko. "Optimiziranje web sadržaja u svrhu povećanja vidljivosti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:780217

Hampovčan, M. (2020). 'Optimiziranje web sadržaja u svrhu povećanja vidljivosti', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:780217

Hampovčan M. Optimiziranje web sadržaja u svrhu povećanja vidljivosti [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:780217

M. Hampovčan, "Optimiziranje web sadržaja u svrhu povećanja vidljivosti", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:780217

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.