diplomski rad
Web sustav za prodaju proizvoda uz nadzor njihove prehrambene i ekološke prihvatljivosti

Klešić, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek
Zavod za programsko inženjerstvo
Katedra za programske jezike i sustave

Citirajte ovaj rad

Klešić, I. (2020). Web sustav za prodaju proizvoda uz nadzor njihove prehrambene i ekološke prihvatljivosti (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:225243

Klešić, Ivan. "Web sustav za prodaju proizvoda uz nadzor njihove prehrambene i ekološke prihvatljivosti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:225243

Klešić, Ivan. "Web sustav za prodaju proizvoda uz nadzor njihove prehrambene i ekološke prihvatljivosti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:225243

Klešić, I. (2020). 'Web sustav za prodaju proizvoda uz nadzor njihove prehrambene i ekološke prihvatljivosti', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, citirano: 25.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:225243

Klešić I. Web sustav za prodaju proizvoda uz nadzor njihove prehrambene i ekološke prihvatljivosti [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek; 2020 [pristupljeno 25.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:225243

I. Klešić, "Web sustav za prodaju proizvoda uz nadzor njihove prehrambene i ekološke prihvatljivosti", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:225243

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.