Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek Zavod za računalno inženjerstvo i automatiku Katedra za računalno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Barukčić, D. (2023). Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171
Barukčić, Dario. "Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171
Barukčić, Dario. "Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171
Barukčić, D. (2023). 'Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171
Barukčić D. Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek; 2023 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171
D. Barukčić, "Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171