završni rad
Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba

Barukčić, Dario
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek
Zavod za računalno inženjerstvo i automatiku
Katedra za računalno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Barukčić, D. (2023). Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171

Barukčić, Dario. "Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171

Barukčić, Dario. "Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171

Barukčić, D. (2023). 'Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171

Barukčić D. Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek; 2023 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171

D. Barukčić, "Praćenje gustoće vina tijekom fermentacije pomoću senzora nagiba", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:428171

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.