završni rad
Mjerenje razine šećera i etanola pomoću piroelektričnog senzora PY2551

Plander, Ivor
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek
Zavod za računalno inženjerstvo i automatiku
Katedra za računalno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Plander, I. (2022). Mjerenje razine šećera i etanola pomoću piroelektričnog senzora PY2551 (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:158911

Plander, Ivor. "Mjerenje razine šećera i etanola pomoću piroelektričnog senzora PY2551." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:158911

Plander, Ivor. "Mjerenje razine šećera i etanola pomoću piroelektričnog senzora PY2551." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:158911

Plander, I. (2022). 'Mjerenje razine šećera i etanola pomoću piroelektričnog senzora PY2551', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, citirano: 23.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:158911

Plander I. Mjerenje razine šećera i etanola pomoću piroelektričnog senzora PY2551 [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek; 2022 [pristupljeno 23.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:158911

I. Plander, "Mjerenje razine šećera i etanola pomoću piroelektričnog senzora PY2551", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:158911

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.